Translate

Thursday, May 12, 2016

A Menny és a pokol titkai 2.-Emmanuel Senayon

II. rész
A nevem Emmanuel Senayon. Hálát adok Istenek az ő kegyelméért amit az életemre kaptam és azért a különleges ajándékáért, amiért megmutatta nekem ezeket a kinyilatkoz­tatásokat. Az Úr az első találkozásakor megígérte, hogy újra meg fog majd látogatni, hogy további titkokat mutasson meg, mert az Ő eljövetele már nagyon közel van és a Sátán minden erejét bevetve azon munkálkodik, hogy a lelkeket az ő rút királysága számára megszerezze.
2013 Január 26.-án reggel hat óra tájban kezdődött el mindez, mikor még aludtam. Az idő alatt míg mindez történt a testem élettelenül feküdt az ágyban. Láttam az Urat és ezt mondta: „Jöjj! Meg akarom mutatni neked mit is tervezett az Ördög, az emberek ellen.” Az Úr megfogta kezem és a Sátán trónja elé érkeztünk és láttam a Sátánt ott ülni az ő trónján. Gonosz hangon nevetett és ezt mondta: „Lelkeket kell megnyernem! Enyém kell, hogy legyenek a lelkek! Hahaha!!!”
Az Úr azt mondta nekem, hogy alaposan nézzek meg mindent, hogy képes legyek elmondani majd másoknak is mindazt amit láttam. Láttam ott két démont akik épp egy férfit hoztak a Sátán trónja elé. A férfi varázsló volt és mikor meglátta őt a Sátán, azonnal nevetni kezdett és így szólt hozzá: „Üdvözlégy hű szolgám!” Majd dühösen megkérdezte a Sátán a két démontól: „Hány lelket nyert meg ez nekem?” „Hétmilliót” - felelte a démon. Erre az Sátán hangosan felnevetett és újra megkérdezte őket: „és hányan haltak már meg ebből a hétmillióból?” „Kétmillióan” - felelte a démon. Ettől a Sátán ismét nevetni kezdett és ezt mondta: „A lelkek már az enyémek! Hahaha!!!” Majd megint megkérdezte a démont: „Hány repülőgép szerencsétlenséget okoztatok? „Hatot”- válaszolta a démon. „És mennyi autóbalesetet?” - kérdezte tovább a Sátán. „Ó sokat” felelt az újra. A Sátán ekkor nagy haraggal ezt mondta a férfinak: „ Van egy ajándékom számodra! Meg kell hogy jutalmazzalak téged!”
Hirtelen megláttam egy hatalmas termetű démont akinek egy nagyon csúf serleg volt a kezében, amelyben sötét sav pezsgett. A démon odaadta az embernek, majd hangosan ráparancsolt: „Idd meg ezt! Igyad! A férfi ivott a pohárból és a testét azonnal szétmarta a sav. Az egész teste cafatokban mállani kezdett le róla. A férfi keservesen sírt és kereste, hogyan tudhatna elmenekülni, de az Ördög csak nevetett és ezt mondta: „Becsaptalak téged, te pedig követted a megtévesztésemet! Soha nem jutsz ki erről a helyről! Lelked az enyém lett! Vigyétek innen ezt a bolondot!” parancsolta a Sátán ott álló démonoknak. A démonok megragadták és a tűzbe vetették őt. A férfi keservesen sírt a fájdalmai miatt, mert a pokol kínja felette igen nagyok. (Isaiah 5:14)
Az ördög azért mondta ezt, mert sok lélek veszik el a kárhozatban. Az Úr sírt akár egy gyermek, mert sok keresztény nem menti a lelkeket Krisztusnak. Barátom itt az idő, hogy ne a testnek dolgait tedd, hanem, hogy lelkeket nyerj meg Krisztusnak. (Máté 10: 7)
Az Ördög hangosan nevetett majd ezt kiáltotta az egyik ott álló démonnak: „Menj ki az
országutakra és okozz baleseteket!”
A démonon engedelmeskedett és sietve igyekezet fel a Földre. Majd a másik démonhoz kiáltott ezt mondva: „Eredj, és okozz légi szerencsétlenségeket!” Majd sorra tovább osztotta a parancsot: „Menj a művészekhez és vedd rá őket, hogy testük meztelenségét felfedjék és árasszák el vele a televíziókat, az internetet és az újságokat! Menj a pornósokhoz és paráznákhoz és érd el, hogy bocsássanak ki újabb videókat!” Ők pedig mindnyájan engedelmeskedtek neki, és azon nyomban siettek felfelé a Földre.
Óvatosnak kell lennünk, és ügyelnünk kell arra, hogy mit nézünk az interneten, a tévében és az újságokban. Mert az ördög mint ordító oroszlán széjjel jár, keresve kit elnyeljen. (1Peter 5:8)
Láttam ezután erős és szörnyűséges démonokat akik azt mondták az ott lévő embereknek: „Régen ti gyötörtetek minket, mikor a Földön voltatok, de most rajtunk a sor, hogy fájdalmakat okozzunk nektek!” és elkezdték kínozni az embereket akik gyötrelmükben sikoltottak. Kívántak meghalni, de nem tudtak. Nekik már késő, mert akik a pokolba jutottak, azok onnan kijutni már soha többé nem tudnak, örökre a kárhozat foglyai maradnak.
Nagy kihívás ez számunkra a keresztényeknek. Mert az ördög szolgája hét millió lelket nyert meg, és azok közül már kétmillióan el is vesztek. Hány embernek beszéltél ma Krisztusról? Vannak akik még egy lelket se vezettek Krisztushoz.
Emlékszem 2011-ben kaptam egy kinyilatkoztatást és láttam a Sátánt szintén a trónján és ezt mondta: „Kicsoda veheti el tőlem az én dicsőségemet?” Akkor az ördög így szólt egy testvérhez aki a pokol tüzében volt. „Joseph te most már hiszed-e, hogy a pokol tüze valóság? Hiszed-e most már hogy az én országom létezik?” Láttam, hogy a testvér keservesen sírt, miközben egy démon dühösen kínozta.
Az Úr megmutatta nekem az életének történetét. Míg a földön élt soha nem hitt abban hogy a pokol létezik és azt tanította a gyülekezet tagj ainak, hogy a pokol az nem valóság. Azt tanította inkább az embereknek, hogy csak az áldásokat kell keresniük. Azt mondta, hogy pokol tüze nem létezik és mikor az ember meghal, akkor az meghal örökre és a lelke sem megy sehova. Most a pokolban van és a lángok közt sírva mondta: „Most már hiszem, kérem engedjen ki! Most már hiszem!” De az ördög ezt mondta neki: „A lelked már az enyém! Most már itt leszel örökre!” Ez egy nagy lecke azoknak akik azt gondolják, hogy a pokol nem létezik. Most kell megbánni, hogy megmenekülhess, mert a pokol bizony valóságos. (Lk 16,20-25)
Láttam egy testvért Jézushoz menni, amint meghalt. Örült mert azt hitte, hogy a Mennybe megy végre. Jézus mélyen sírt mielőtt még odaért volna hozzá.
Majd ezt mondta az Úr ennek a testvérnek: „ Gábriel! Hol van a kardod és hol van az igazságnak a mellvértje? Teljes fegyverzetet adtam neked. Hol vannak hát ezek?”
„A barátom házában hagytam, Uram kérlek engedd meg, hogy visszamehessek ezekért.”- felelte.
De az Úr ezt mondta neki: „Már túl késő! Nem mehetsz vissza mert én figyelmeztettelek, téged csakhogy te sohasem hallgattál rám! Bizony mondom, nem mehetsz már vissza!
A testvér sírt és nagy bánattal kérte az Urat: „Kérlek, add meg a lehetőséget hogy visszamehessek.” Kérlek Uram, kérlek, kérlek...!”
De az Úr haraggal a hangjában ezt felelte: „Távozz, távozz, távozz, mert én azt mondtam, hogy nem! Távozz tőlem!” Ekkor hirtelen egy nagy vihar elragadta őt.
Az Úr megmutatta nekem ennek a testvér életének a történetét. Amíg a Földön élt soha nem ment, hogy lelkeket mentsen meg az Úrnak. Amikor az Úr azt mondta neki, hogy menjen, és mondja el az embereknek az evangéliumot, ő csak halogatta. Az ördög pedig azt súgta a szívéhez: „Majd holnap elmész most ülj le és olvasd a Bibliát.” Mikor pedig eljött a holnap az Úr megint szólt hozzá: „Gabriel menj és figyelmeztesd a bűnöst, hogy térjen meg és ezáltal megmenekülhessen!” Ám az ördög megint odajött és ismét ezt mondta: „Ülj le és olvasd a Bibliát, majd holnap is ráérsz elmenni.” Azzal, hogy erre hallgatott, a Sátán hangjának kezdett el engedelmeskedni. (2 Kor 11: 13-14)
Mikor pedig elment egy barátjának a házába ahelyett, hogy Jézusról beszélt volna neki, üzleti ügyeket kezdett el vele megvitatni. Ez a testvér, ennek a barátjának a gonosz tanácsai miatt vesztette el az üdvösségét. Elkezdett éppolyan bűnös életet élni mint amilyet az ő barátja is élt. Ezért mondta akkor azt az Úr előtt, hogy a barátja házában hagyta az igazságnak a mellvértjét.
Az ÚR azt mondta nekem: „Mond meg az embereknek, hogy a fegyverzetüknek teljesnek kell lennie! Mond meg nekik, hogy nem veszíthetik el fegyvereiket! (Efézus 6: 10-18)
A testvér a pokol tüzébe került. Láttam ott egy nagy kígyót tövisekkel a testén. A kígyó ezt mondta neki: Én szedtem rá az első embert és én csaptalak be téged is, hogy kövesd a megtévesztést! Itt foglak gyötörni örökre!” ezzel a nagy kígyó rátekeredett a testére a férfi pedig keservesen sírt, de nem tudott kijutni a tűzből sehogy sem. Az ördög pedig csak nevetett: „A lelked már az enyém! Minden lelket meg akarok szerezni!”
Testvérek itt az idő, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat Istennel! Mert sokan közülünk életük végével a kárhozat tüzére fognak jutni, a kis bűneik miatt! Be kell vallanunk bűneinket és elhagyni azokat, mert Isten mértékei biztosak.
Ezt mondta az Úr: „Jöjj, meg akarok mutatni neked egy királyt.”
Láttam egy embert aki egy trónhoz volt odaláncolva. Démonok dühösen kínozták őt. Az Úr ezt mondta: „Ő volt Saul király”. Amikor meglátott engem Saul, így szólt hozzám: „Te itt? Menj és mond meg az én népemnek hogy ide jutottam!” Mond meg nekik hogy engedelmeskedjenek Istennek! Mond meg Izrael fiainak, hogy követniük kell az ÚR szavát! Az én engedetlenségem miatt ide jutottam erre a helyre. Magamat is megöltem, mert azt hittem enyém az életem. Kérlek mond meg nekik, hogy a pokol tüze valóság.” Segítségért sírt, de a démonok tovább kínozták őt.
Az Úr így szólt: „Mond el nekik amit láttál. Ha nem mondod el nekik, téged fognak érte megítélni.”
Ezután elvitt egy másik helyre az Úr a pokolban. Láttam amint az ördög a munkáját végzi a keresztények ellen. Volt egy hatalmas üreg amelyben sötét kenet volt. Sok démon jött oda ezért a kenetért. Gondoltam magamban vajon mire használják ezt?
Az Úr ekkor ezt mondta: „Fiam, mond meg az én népemnek hogy vigyázzanak és imádkozzanak!
Ezt a kenetet a keresztények ellen vetik be. Ezek a démonok jönnek és ráöntik a keresztényekre, hogy ne legyenek hajlandóak imádkozni. Furcsa érzéseket és gonosz gondolatokat hoznak létre bennük amitől a kapcsolatuk nem lesz velem tökéletes és ezáltal visszaesnek.”
Emberek ne legyünk tudatlanok az ördög eszközei felől! (2Kor 2:11) Amikor alszunk sok dolog van amit az ördög tesz ellenünk. A Biblia beszél a jó és a gonosz magvetőről. Amikor az emberek elalusznak, eljött az ellenség és elvetette a búza közé a konkolyt majd elment. (Máté 13:25)
Az Úr azt mondta: "Fiam, nézd meg ezt az embert.” Láttam egy ember a Földön. Amíg ő aludt egy démon jött oda hozzá és sötét kenetet öntött rá erre a férfira, majd elment. Miután a férfi felébredt, nem imádkozott, nehogy elkéssen a munkájából. Ehelyett ő kirohant a szobájából és gyorsan a munkájába sietett. A sötét kenet pedig elkezdett megnyilvánulni a férfi életében és megváltoztak az ő gondolatai és érzései. Később házasságtörést követett el a gyülekezet tagjai közül való fiatal nőkkel. Végül ez a férfi elhagyta az Urat. Az Úr figyelmeztette őt, hogy imádkozzon, de nem volt hajlandó hallgatni rá, a munkája miatt. Az Úr azt mondta: "Ő egy lelkipásztor volt..."
Óvatosaknak kell lennünk mert a gonosz egy csaló és az a küldetése, hogy becsapjon és romlásba taszítson minket. Ő ennek a világnak a fejedelme. Ennek a kornak az istene aki megvakítja hitetleneket és akadályozza az evangéliumot, hogy az emberek ne üdvözüljenek.
Emberek akik nem hisztek a Szent Szellemben, elmondom nektek, hogy ő valóságos személy és létezik! Láttam egy embert a pokol tűzében égni. Meg volt láncolva és egy démon kínozta. Amikor az ember meglátott bennünket, azt mondta: „Most már hiszek a Szent Szellemben! Most már elhiszem a nyelveken szólást!” Amikor ez az ember még a Földön élt nem hitt a Szent Szellem létezésében. Test szerint élt és nem a Szellem szerint. Átlépett sok bűn felett és most a pokolban egy újabb esélyért könyörgött.
De az Úr azt mondta neki: „Már túl késő!” Már nem tudlak megmenteni tégedet!”
Az ember keservesen sírt és káromolta az Istent.
Mindössze amire nekünk szükségünk van csak annyi, hogy kérjük az Atyát, hogy adjon nékünk Szent Szellemet mert Ő megígérte, hogy ad azoknak akik kérik Tőle! Imádkozzatok kitartóan és ne adjátok fel, keressétek a Szent Szellemet mert akiben nincs, az a test akarata szerint fog járni. Üdvösségetek érdekében kérjétek és keressétek a Szent Szellemet!
Az Úr így szólt: Fiam gyere hadd mutassam meg neked milyennek is akarom én az Egyházamat. Láttam az egyházat amint lángoló tűzben égett. Az emberek tűzben égtek, de a lángok nem emésztették meg őket. Az Úr ezt mondta: „Ez a tűz a Szent Szellem.”
Sok hatalmas angyal volt ott kivont karddal a kezükben és körülvették az Egyházat. Az emberek pedig keményen imádkoztak és sírtak az Úrnak. Az Úr ezt mondta: „Ez az ahogy látni szeretném az Egyházamat, de sok gyülekezet már kihűlt és hideg. Sok gyülekezet már nem imádkozik keményen, Ők már sosem böjtölnek és nem prédikálnak a második eljövetelemről. Soha nem beszélnek a pokolról és nem hirdetik az én Dicsőséges Királyságomat. Soha nem visznek véghez értem győzedelmes hőstetteket! Már nem akarják az én rendelésemet, hanem azt akarják hogy a testük vezesse őket és ne az Én Szellemem. Mond meg mindenkinek, eljövök hamar és az én jutalmam velem van, hogy megfizessek mindenkinek az ő cselekedetei szerint.” (Jelenések 22:12)
Mond el nekik hogy keressenek és megtalálnak engem. Lehetőséget adok, hogy bűneiket megbánják és megtérjenek, hogy megmeneküljenek. Az ajtó még nyitva áll és aki akar most jöjjön, mert ha az ajtó bezárul, kiáltanak majd Hozzám, hogy nyissam ki, de akkor azt fogom mondani: Bizony mondom néktek, nem ismerlek titeket” (Máté 25:11-13) Fiam mond meg nekik, hogy készülök az ajtót bezárni!
Az Úr elvitt egy másik helyre a pokolban. Ezen a helyen sok démon gyülekezett össze. Hirtelen mindannyian szétszóródtak, pásztoroknak, evangélistáknak, prófétáknak, tanítóknak, testvéreknek, gyülekezeti véneknek és tiszteleteseknek álcázva magukat. Az ördög utasította őket mondván: „Menjetek most a Földre és tegyetek jeleket és csodákat! Tegyetek csoda dolgokat! Menjetek és tanítsátok hamis tanokra őket és nyerjetek meg minél több lelket a királyságomnak!” A démonok engedelmeskedtek neki és sebesen, teljes erejükből futva, a Földre iramodtak.
Amikor megláttam ezt nagyon meglepődtem. Visszaemlékeztem a Jézussal való első találkásomra amikor az Úr mutatott valamit a Sátán trónja mellet a pokolban. Egy hatalmas, mély üreg volt ott. Azoknak a gyülekezetnek a nevei voltak ebbe az üregbe beleírva akik a Sátánhoz tartoztak. (Jel 2,24) Barátom kérlek téged óvakodj attól, hogy milyen Istentiszteleten is veszel részt! Ha nem az Isten akaratán áll és nem prédikálnak az igazságról és a megszentelődésről, az Isten szerinti öltözködésről, és nem hirdetik Jézus Krisztus második eljövetelét, és a kárhozatnak büntetését, akkor maradj távol az ilyen gyülekezetektől mert ezek a Sátánhoz tartoznak!
Ezután egy másik helyre vitt el az Úr. Nagy és hatalmas csata volt ott, de csak egy-két ember harcolt az ördöggel. A démonok sok embert megsebesítettek ebben a csatában, mert nem volt a páncélzatuk teljes. Sebeikből vér folyt, de folytatták a harcot. Az Úr sírva mondta: „Fel kell venni Istennek teljes fegyverzetét!” (Efézus 6: 11-18) Csak néhány ember volt teljesen felszerelve és őket nem tudták megsebesíteni a démonok.
Így szólt hozzám az Úr: „Szükségem van még emberekre a harctéren! Mond meg nekik, hogy jöjjenek hozzám és én felruházom őket erővel. Mond meg nekik, hogy törekedjenek a Szellem fegyverzetére teljes szívvel és meg lesz az nekik!” Ekkor hirtelen felém fordította arcát az Úr és ezt mondta: „ Várnak rád a Földön:” Majd elvitt haza és felébredtem.
Anyám és bátyám már levették rólam a takarómat amivel betakartam magam. Anyám elmondta, hogy sokáig próbált engem felébreszteni, de én semmit sem válaszoltam. Ezért átment a bátyám szobájába, hogy elmondja neki. Ő is szólt hozzám de neki sem válaszoltam semmit. Azt hitték hogy valami baj lett a véremmel. Akkor ébredtem fel, mikor már nevemen szólítva kiabáltak. Anyám majdnem sírt.
Barátom Jézus Krisztus felfedte az ördög titkait amit az Egyházzal tenni szándékozik. Most rajtunk a sor, hogy az üdvösség felé tegyünk lépést és megbánjuk bűneinket. Ha visszacsúszott keresztény vagy, netalán pásztor, vagy Isten szolgája, kérlek ébredj fel és térj vissza Jézushoz és ő magához fogad téged! (Efézus 5:14-21)
Az Úr megígérte, hogy harmadszor is meg fog látogatni engem: „Én eljövök és meglátogatlak újra, hogy még több dolgot megmutassak neked a Mennyről és a pokolról. Eljövök és meglátogatlak.”
Ébredjetek fel keresztények!
Kapcsolat Info:
Email: EMMANUELSAMPSONJUDE@GMAIL.COM Facebook: Emmanuel samsonjude Twitter: Overcomers9

Telefon: +2347038404005 és +2348103988522 Skype név: EMMANUEL.SAMSONJUDE.COM.18

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.