Translate

Saturday, January 24, 2015

Titulus felvétel -Nagy Csaba

Titulus( Eredete: latin   rang, cím, felirat, kitüntető név, ) felvétel nézd az annyira fontos számodra elismerjenek és azt mondják rólad a hátad mögött nézd ott ott van xxxx a nagy próféta vagy apostol  kell ez neked ?(felfuvalkodva örülsz végre elismernek pedig ha végig nézzük a bibliát milyen volt a próféták sorsa MEGDÖBBENTŐ és még az apostoloké is Durva írhatnék napestig igéket...)
A Sátán egy új fajta gondolkodást talált ki hogy egy olyan amit már egy ideje űz,hogy megtévessze akár a Nagy nevű embereket is abban hogy  jó úton haladnak ami persze a pokol a végállomás .(gondolják ők jó úton járnak)
Sok embert magukkal ránthatnak erre kell menni arra kell menni mint a birkák nem tehetnek róla én is az voltam.Istenek van egy terve elküldi az igazat hogy figyelmeztesse a veszélyre ami Isten népére következik
Jézus soha nem titulusban gondolkodik hanem szolgálatban
( Vitatkozás támadt köztük afelől, hogy közülük
ki tekinthető legnagyobbnak.

Jézus ezt mondta nekik: „A nemzeteken kirá-
lyaik uralkodnak s azok, akiknek hatalmuk van
rajtuk, jótevőknek hivatják magukat.

Ti ne így legyetek. Ellenkezőleg. Aki közötte-
tek legnagyobb, legyen olyan, mint a legkisebb,
aki vezet, olyan legyen, mint aki felszolgál.

Ki is a nagyobb, aki asztalhoz dől, vagy aki
felszolgál? Ugye, hogy aki asztalhoz dől? Én
azonban olyan vagyok közöttetek, mint aki fel-
szolgál.

Mi történt az Isten népével a jelen korban?

Büszke dölyfős szolgáló csak bizonygatják magukról hogy ők azok , sokan akik pásztornak prófétának apostolnak nevezik magukat de a  gyümölcsök (tények)csak úgy kiált az égbe és az emberek meg vagy elhiszik ez Isten munkája vagy végre kapisgálnak valamit (gondolkodik) mindenki maga döntse el a maga Isteni vezetésben mi helyes mi helytelen mert NEM pásztor miatt NEM a próféta NEM az apostol miatt engednek be a MENNYBE. Rájuk NE VESSETEK  MERT IGEN VESZÉLYES HA NEM VIZSGÁLOD MEG AMIT MONDANAK.Oktalan vagy ha nem vizsgálod meg . Lehet hogy KESKENY ÚTNAK is NÉZHET KI DE A POKOL FELÉ VESZED AZ irányt.  Ha nem vizsgálod meg amit a testvér mond vagy ír.

Jézus azt mondja nézzétek a Szellemi ajándékokat NEEEEm !Gyümölcsöket (tények)nézzétek hogy lássátok milyen a fa. A rossz fa nem teremhet jó gyümölcsöt.Az ember szereti azt amit csodának hívnak igen én is szeretnék de nem mindegy milyen fáról jön  !!Aki szolgál igazán szolgáljon és mindenkinek. És ne csak beszéljen mert csak az lehet Valaki Isten szemében.Hit és Cselekedet .Nem a nagy Szellemi imára gondoltam meg a Nagy Szellemi kijelentésekre a Hit megvallás alatt közben aki ordít és Testi ó emberi természetétől megragadva haragosan parancsolóan meg ezt mondja ezt csináld azt csináld.

Szentlélek csak nézz jobbra balra hogy elveszik a munkáját.:(

Valós Ima élet valós szolgálókra ma szükség aki MINDENKI szolgája!!

Ja "fiak "vagyunk nem szolgálok néhányan ezt a teoriát vallják nem nevesítenék ha nem baj.De maga Jézus felvázolja milyenek kell lennie egy szolgálónak akkor egyesek miért nem engedelmeskednek egyszerűen az ISTEN igéjének ha Maga a Názáreti volt a legnagyobb szolgáló itt a földön ,még inkább akik követik őt milyenek kell lenniük. Olyan egyszerű!

rom.16:1
 Ajánlom nektek testvérünket, Fébét, a kenkreai
eklézsia szolgálóját,

kor.3:5

 Hát mi Apollós? Mi Pál? Kiszolgálók, kik által
hívőkké lettetek. S mindenkinek az a rész jutott,
melyet az Úr adott neki.

kor2.3:6

 aki bennünket elégségeseknek talált arra, hogy
új szövetségnek, nem betűnek, hanem szellemnek
kiszolgálóivá legyünk, hiszen a betű megöl, a
szellem ellenben megelevenít

kor2.11:15

 Nem nagy dolog hát, ha kiszolgálói is olyanok-
ra változtatják át magukat, mintha az igazságosság
szolgái volnának. Ezeknek vége meg fog felelni
tetteiknek.

......és még sorolhatnám napestig ezeket. Minek gondolták magukat az IGAZI APOSTOLOK magukat Kiszolgáloknak nevezik meg. Engem kiszolgálnak a mai időkben  a próféták vagy pásztorok apostolok?Hol vannak az igaziak?Kelljenek fel a kényelmes székről fotelből és ne nézzék el Isten népét hogy hanyatlik sínylődik hánytatott szellemi életet élnek.

A pásztor igazán pásztoroljon olyan aki Isten előtt kell elszámoljon minden egyes bárányról.Mert ahogy Jézus mindent megtett értünk! Tartozunk annyival hogy végsőkig elmegyünk az elveszetekért akár a gyülekezetben  akár a világba is a bárányokért és megverekszünk oroszlánnal és kiragadjuk a szájából a bárányt is.

A próféta ha prófétál igazán keresse Isten akaratát és ha Nagy akar lenni a fentiek rá is vonatkozik.És szívesen fogadja akár a negatív kritikát mert Isten azon az emberen is taníthat.Nézd Dávid király mikor üldőzve volt egy ember aki káromolta őt és megvetette de nem ölte meg lehajtotta a fejét és azt kapta amit megérdemelt.
De a szíve mély alázatba került.Hiányzik az emberekbe ALÁZAT mikor beszél Isten dolgairól meg kéne ítélje fel állva a többieknek már mint prófétának.De nem ez történik sajnos.Imádkozunk megoldásért Isten adjon tiszta becsületes sok jó gyümölccsel rendelkező odaszánt megalkuvás nélküli embereket.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.