Translate

Sunday, February 15, 2015

Látás akarnak venni egyesek-Nagy Csaba

Jézus nélküli gyülekezet?
Hogy néz ki?
Látás akarnak venni egyesek de ez tőlünk van?
Testvérek meg kell kongatnom a vészharangot.Mi az a terv?Én úgy gondolom van Jézusnak terve akár az agapéra akár az eklézsiára.Lehet hogy a szó székről inkább veszed a Okos bölcsességet egybekeverve bibliai szereplők cselekedeteivel fűszerezve.Nekem az a véleményem és lehet hogy maradi vagyok de együtt kellene keresni .Te és énből áll a gyülekezett.Imában és könyörgésben kellene összejönnünk és igazat mondani!Akit érdekel olvassa el az APCSELT figyelmesen mint akit érdekel az igazság.A világban jól bevált piramis rendszerű felépítés látható.A vezetőségi rangsorolás alulról felfelé ível vagyis ők állnak a tetején a csúcson.Kérdés ki és miért tanítja és fogadtatja el ezt az eklézsiával ami inkább közelebb áll a katolikus egyház vagy ami még rosszabb okult sátáni világhoz . Az eredeti első gyülekezettnél a piramis fordítva volt a csúcsa lefelé állt. Alulról felfelé haladva pásztorok,próféták apostolok és a gyülekezet és annak a tetején Jézus.
A mai időkben leíratlan emberi törvénykezések ,motivációk,viccek ,hozzászólások és tanítások amik inkább hasonlít egy sivataghoz mint élő vizek beszédéhez.Hol van az olyan ember aki tényleg szolgál és nem akar nagy lenni?Nagyon kevés az olyan ember aki mielőtt szolgálna a térdeit koptatja és folyamatosan Jézusnál kopogtat.Hogy olyan Igehirdetései legyenek amik szentszellemmel átjárt és csakis tőle kapott üzenetet átadja a mai élő keresztényeknek aktuálisan.
A MAI korszakra is szükség volna JÉZUSSAL JÉZUSRÓL VALÓ BIZONYSÁGTEVŐKRE AKIK BÁTRAN KIÁLLNAK ÉS HIRDETIK JÉZUS ELJÖVETELÉT!MERT CSAK EGY PICI IDŐ VAN HÁTRA ÉS ADDIG LEFOG LEPLEZŐDNI KI AZ AKI JÉZUSÉRT ÉL ÉS HALNI KÉPES ÉS AKI NEM.Töltsétek meg edényeiteket földi sátraitokat olajjal mert hamarosan eljő aki a mindenség királya és elviszi azokat akik készítik magukat.Elfog jönni de előtte szenvedned kell és ez egészen más mint nyugatról hirdetett siker jólét evangélium.Igen keskeny az út és girbe gurbás vannak benne kisebb nagyobb kövek nem sima út ez és nem kényelmes Jézust követni.Ne vallást kövesetek mert az tele van írót és íratlan törvényekkel és elvárásokkal.Amik elaltatnak és kényelmes evangéliumot hirdetnek. Egyedül de csakis egyedül JÉZUST kövessétek mert Ő az aki által a mennybe jutunk és nem a Pokolba.
Mert igen létezik a pokol és a sátán is a mi ellenségünk is! Akik ébren járnak azok látják mesterkedéseit hogy nap mint nap elbuktasson.De ne engedjétek le a kardot ha éppen minden rendben megy az életed ez olyan mint a vihar előtti csend.A közöny démona egyik legveszélyesebb a hívők között.Vigyázz ha csak az érzelmeidre hagyatkozol!Könnyen elbuksz ha csak száddal dicséred Jézust és közben pedig nem is élsz olyan életet ami neki tettszik.Viselj gondot a KARDOD éléről!Minden nap keresd Jézus szavait a bibliában.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezi csütörtökön az Akadémián a házasság hete programsorozat keretében. Beszédet mond Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége. Akit mostanában Hercegh Anitát Áder feleségét betámadták azzal hogy merészeli diszkriminálni a homoszexuálisokat, és Transzvesztiták, együtt élők , jogait.De szerintem éppen ők akik diszkriminálják a keresztény családokat ezzel a nem normális életfelfogásukkal és bűnös életvitelükkel .Ami inkább árt Magyarországnak.
Imádkozzatok velem a magyar emberekért és a világban igazán szolgáló testvérekért.
Isten áldjon meg titeket!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.