Translate

Friday, December 12, 2014

JÉZUSI Rabszolgának lenni?- Nagy Csaba


                                                                         Rabszolga


Mit is Jelent JÉZUSI Rabszolgának lenni?A Csia fordítású biblia eredetihez közeli fordítása ez.

De tényleg mit jelent Rabszolgának lenni ?Annak nincsenek Jogai sem vagyon tárgya,  öncélú akarata , szabad ideje ,azt teszi amit az Úr mond
neki akár nappal akár éjjel fel kell kelnie és cselekedni mert már nem a saját teste  felett az Úr!

Mit jelent Rabszolgának lenni? Talán ez



tudná ismertetni egy bilincs ami megfog és nem enged erős és nem fogod elszakítani  csak EGYEDÜL JÉZUS aki szétszakítja  a bilincseket!




Mert többé nem kell nap mint nap Ugyanazt tennem Mert nem Kell engedelmeskednem. E VILÁG fejedelmének mert Szabad vagyok! Krisztus megszabadított MINDEN BŰNTŐL és nem vagyok köteles engedelmeskedni a Sátánnak és kiszolgáló személyzetének többé!


De miért van hogy megszabadított és nem vagyunk szabadok teljesen bűntől? Efézus levél beszél az Ó emberről ami mindig ellenség lesz számunkra AKIK ellenségnek tekintik. Mert a test kívánságait követi!
Én még  azt is látom régi Ó emberi  Rabszolga Tudatosság van még bennünk ami BIZTONSÁGOT ad és reményt.Mikor Egyiptomból ISTEN kivezette népét. Onnan ahol tényleg rabszolgák voltak, vágytak a húsos fazékra bő ételekre gondoltak. MIÉRT gondoljuk? Hogy nekünk nincs EGY olyan Istenünk aki akár Tűz oszlopban vezet  gondol és gondoskodik rólunk  mert már megint korgó HASUNKRA (pl:pénzre)gondolunk és elenyészik az a tény amit ISTEN  TETT már az életünkben. Hát nem vagyunk olyanok mint Isten kiválasztott népe?ELFELEDJÜK ISTEN tetteit!! És nem érdekel Igazán MIT SZERETNE Isten MA kérni tőlem. Mózes(ember) vezette Izrael népét. Minket meg Jézus(Istenember) !!Nagyon fontos Csak Jézus az aki életét adta érted Őt KÖVESD és ne E világot mert ami a legfontosabb amit nem ad ez a világ. Mindent felülmúló Békesség és örök élet . Te is lehetsz égő csipkebokor Szent Szellemmel telve. Mond utánam akár így:



 Uram tudod hogy megtértem a bűneimből  és alámerítkeztem keskeny útra léptem ami a szentség békesség szeretet harc. De mindez csak kezdet egy új élet felé. Kérlek légy az én Uram És  Rendelkezz  felettem! Legyen meg a Te akaratod minden nap az életemben. Telve szeretnék lenni Szent Szellemmel kérlek hadd legyek egy tűz oszlop hogy világítsak mint hívőknek mint hitetlenek hogy meglássanak téged JÉZUS  !Ámen ÚGY LEGYEN



ez ennyire egyszerű igen mert Isten fog munkálkodni életedben vesd rá terheid mindent igazán és Ő meghallgat cselekszik és ez tény!Ha  teszed folyamatosan figyelsz Istenre és szkeneled magad megfogod érteni mik az Ő szándékai veled és másoknak.

ncsubi

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.